#0001 Ohlédnutí za Vánoci

Tak už asi je to malé šílenství skoro na odchodu. Skoro tak rychle, jako přišlo. I když jsem se letos hrozně na Vánoce těšila, nevyšlo to úplně zcela... a už další rodinný oběd v podobě řízku a kaše nechci aspoň rok vidět.

Takže příští Vánoce zase začnu řešit "až" v listopadu!


výbava kočkomila
budu voňavka!
Takže jedna jasná věc - miluju kočky. A Ježíšek to už zpozoroval.Taky jste zpozorovali ten rozdíl? Jako dítě jsem viděla měkký dárky jako hroznej trest. V tom přeci nebude žádnej zábavnej dárek. Žádná hračka nebo jiná super věc. A oblečení? To přece není dárek. To mi kupujou rodiče i normálně. Haha! Nyní je kosmetika a oblečení nejlepší dárek vůbec. Oblečení si málokdy koupím jen pěkný pro radost, a stejně tak je to s dobrou kosmetikou. Pořád ještě jsem student!

nejlepší letošní "měkoň"

A taky trpím silným nedostatkem šatů... o čemž taky Ježíšek nevěděl. A trefil se naprosto správně!
Krásný šaty s Tardis!
V ničem jiným asi v létě chodit nebudu!
Mno teda záleží... mohly by být někde třeba... povánoční slevy na šaty? Potřebuji!!!




srdíčko
No a taky bych dřív asi úplně neocenila ručně vyrobené dárky...
Když si vzpomenu na to, jak vypadaly mnou vyrobené dárky, když jsem byla menší. Vlastně asi lituju svoje příbuzenstvo. *heh*
Ale teď mám možná problém ocenit ty kupované.
Asi bych se ani nezlobila (jakože vůbec) za Vánoce bez dárků. Svým způsobem bez stresu. Spousta dárků (ty kromě blízké rodiny a přátel) jsou často jen o tom - dát, protože asi taky něco dostanu a tudíž by to bylo společensky nevhodný. To je naprosto proti smyslu Vánoc. Není to... alibismus? No nebudu odbíhat tímhle směrem. Já si nemůžu stěžovat. S dárečky jsem letos naprosto spokojená! Ale klidně jich mohlo být méně. Nemyslím ani, že bych si je zasloužila.
Stejně jsem hrozná... a se svojí "úchylkou" budu mít problém na ty věci nějak sáhnout nebo je dokonce použít. Protože já a nové věci. Nové věci mají vždycky někde opatrné místečko... a... prostě kolikrát si něco zničím/ztratím,... až nejhezčí/nejoblíbenější oblečení ani nevezmu na sebe *heh*.
A taky jsem se docela hezky snažila u dárků pro ostatní... tak snad to nebylo zbytečné.

No... a taky mám konečně krabičku na svačinu... (to asi nevyjde, by se mi posmívali *hihi*)
A taky budu mít, co hrát!
Už jen chybí s kým.
To mi připomíná mou oslavu narozenin... No nic, to bych asi odběhla od tématu. Každopádně už vím, proč jsem do letoška neměla oslavu narozenin... a už nikdy mít nebudu.
A taky bydlím u své kočky, takže to nejde, aby v článku nebyla fotka bez kočky.


Jaký byl váš Ježíšek?
Jaké by pro vás byly Vánoce bez dárků?


Pro dnešek vše
Vaše Špenátka

1 komentář:

  1. Taky to tak mám :D Dříve jsem nesnášela měkké dárky, ale teď je mám ráda :3 Já většinou kosmetiku nedostávám, to si raději koupím a vyberu sama, abych věděla, co mi bude vyhovovat. Sama jsem dostala letos super tričko s foťákem, které jsem chtěla, takže i já byla spokojená. A bylo toho víc než dost, co mě nějak zaujalo. Vše mělo něco do sebe. Nemůžu říct, že bych nemohla být spokojená. ^^ Jinak, ty Tardis šaty jsou husté! Já šaty nenosím moc, takže bych to asi neunosila, ale jsou opravdu super. :3
    Jinak jak by vypadaly Vánoce bez dárků? Pro mě by to nebylo nějak moc hrozné. Já beru Vánoce spíše tak, že jsem se svou rodinou a prostě se všemi blízkými. Samozřejmě dárky jim uděláš radost, ale dárky můžeš věnovat i mimo Vánoce a pak bych řekla, že jsou ještě víc ti obdarovaní šťastní, i když je to třeba jen blbinka ^^
    Soňa K. Photography
    http://sonak-photography.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Starší články