#0006 Konec zkouškového

Asi bych se měla radovat. Konec zkouškového. A nebylo zrovna neúspěšné. Naopak. I když já jsem dost sebekritická... takže, když jsem nedala Statistiku, nechává to ve mě pocit, jakoby celý zkouškový byl neúspěch. No ale podstatné je, ne jak, ale, že je za mnou!
Moje tělo to asi pořád ještě vstřebává. Bylo toho nějak moc. Takže ten potlačenej stres v duchu "teď se musím učit a dát to, a nemám čas se stresovat" se teď snaží probojovat ven.
Nebo těžko říct, jak stres a jeho potlačování funguje. Měla jsem pocit, že se teď ničím stresovat nemusím. Ale můj spánek, spíše nespánek, si asi myslí spíše opak.
Dnes to vypadá nadějně. Konečně nás možná opustí zima! A doufám, že přijde jaro. Už se těším na sukně a punčochy a zahození zimních bot aspoň do listopadu! Bohužel ale asi mimojiné i tahle změna teploty a tlaku mi provrtává hlavu a žaludek skrz naskrz.

Tedy můžu určitě říct, že time management tenhle týden se mi opravdu nedaří. Relativně kupa volného času. Celý týden! Ale jak ho využít, když jsem jak praštěná pytlem brambor.

Nějaké babské rady ...
... 1. na dobrý spánek?
... 2. proti zlým snům?
... 3. nějaký nabuzovač na ráno?
Ideálně bylinky a žádný chemie... Protože jestli to takhle bude pokračovat školní týden, tak to moc nadějně nevidím.

Špenátka

2 komentáře:

  1. Hlavné je, že už to máš za sebou a môžeš trošku oddychovať :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo... ale asi si víc užívám, že už azačne letní semestr, než že skončilo zkouškový :)

      Vymazat

Starší články